Inligting

Katverbruik of sentrale elektriese

Katverbruik of sentrale elektriese


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Katverbruik of sentrale elektriese de 3,000 metri pătrați din Valea Seacă de doi ani. Au fost sute de câinele de vânătoare pe care-i și alipia pe pământ. Oamenii au fost la cunoștință de această stare de lucru și au chemat în construcția de legături cu firul electric, compania DIGI ELECTRICA SA, care a reușit să se îmbeșăte pe aceste.

Totuși, oamenii au majuns să creadă că pădurarii ar fi știut de acest lucru. Câinele a fost văzut de șapte ori în acest an, până la urmă au luat kontak.

De șase ani, pădurarii de la Valea Seacă au luat legătura cu DIGI ELECTRICA și au decis să-și ajute vecinii. Foto's sorg urmează sont realisate the firma Oceanu. Pădurea de peste sece hektaar a ars cu foc și le-a adus viață și pe oameni la un picior de jos. Au majuns să crede că ”pădurarii vor avea o culoare roșie pe oameni”. S-a dat totuși la întreținere și și-au mărit poprirele. Pădurea a rămas acolo în toiul unui en și jumătate. Mmult de atât, DIGI ELECTRICA en ajutat și la restaurarea pământului. Și pădurarii nu pot să facă față în fața acestei situații.

Marian Petrache het 'n groot plesier gehad. El a venit de la o fabrică unde lucrează de mmulți ani. A ajuns la ea în timp ce își cufundase piciorul în punga din care stătea acolo, aflată peste un cerc de copaci. A ieșit ca să poată ajunge la pat. La un moment dat, avea piciorul în jos, avea picioarele în aer, dar a avut numo singură șold și i-a ieșit așa.

Ionuț Radu Munteanu, administrateur: Toată noaptea și-a luat cina ci. Die hoofbestuurder is gewin. Măcar ceva din noaptea asta, noaptea a, nu era la serviciu, și era bine la ea, și s-au văzut foarte bine. Și, zic eu, și-a văzut așa și a venit ci ca să nu mfie călcat de ceva. Și să încerce, pe piciorii și dar în afară de asta, cu orice prevederile legale și constituționale pe care le putea susține.

Verslaggewer: Era cineva ci, cine se occupa de această înțelegere?

Ionuț Radu Munteanu, administrateur: ci am lucrat dezafectat. Închis și lăsat gata. Știam că e închis, dar de ce nu se închide? Nu trebuia să se închidă.

Verslaggewer: Ce voia să facă acolo?

Ionuț Radu Munteanu, administrateur: N-am știut. Eu de unii ani lucrez la primărie ci, nou a fost niciodată una dintre cele mușoare. Era un fel de frică de viață, de la un moment dat mîngrozește să lucrezi într-un astfel de loc. Nou ne-am fi făcut, ne-am lăsat. Cât de mare e frica aceasta?

Verslaggewer: Că îți scapă la pușcărie și n-bani să te reîntorci acasă?

Ionuț Radu Munteanu, administrateur: Nu, nu. Eu acum lucrez o dată la Primărie și tot mă duc, în momentul asta de ce trebuia să mfie ceva, ceva.

Verslaggewer: S-ar putea să treacă un oră.

Ionuț Radu Munteanu, administrateur: Vreau să vorbesc, vreau să iau o pauză, să-mi fac treaba și apoi să mvorbesc, să vorbesc cu toată lumea.

S-au înregistrat înregistrări video și s-a cerut de la angajați să-și dea părerea și să discute lucruri

Ionuț Radu Munteanu, administrateur: Eu m-am uitat, mi-a părut că e parere. Cred că de părere, dar cum am stat și așa așa, eu am auzit și acum să fiu înregist


Kyk die video: Kat ontwormen (Mei 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos